Volwassenen

Volwassenen

Leven is bewegen. Pijntjes en spanningen kunnen leiden tot langdurige klachten, daarom is het belangrijk om op tijd een osteopaat te bezoeken.

osteopaat-roelandt-therapie-de-bakker-hoofdpijn

Osteopathie en het werkend leven

Osteopathie kan de oplossing zijn voor klachten gelieerd aan werk en stress. Het maakt niet uit wat voor werk je doet. Heel vaak breng je uren door in eenzelfde houding of voer je repetitieve bewegingen uit tijdens jouw werk of topsport. Lang zitten voor een computer, het dragen van zware objecten, het werken boven uw schoudergordel of hoofd (reparaties, schilderen, muzikant). Het simpelweg moeten werken in belastende houdingen is een oorzaak van veel musculoskeletale problemen. Dagelijkse activiteiten zoals het dragen van kinderen en het uitvoeren van huishoudelijke taken zijn oorzaken waar zeker rekening mee kan worden gehouden.

Osteopathie voor alle beroepen

Metselaar, boer, verkoper, kok, technicus, danser, fotograaf, e.d. Ze kunnen allemaal lijden aan musculoskeletale klachten. Vermoeidheid aan de ogen, hoofdpijn, rugpijn, pijnlijke voeten, stijve nek en schouders, tintelingen in de vingers zijn veel voorkomende beroepsklachten waarbij een osteopathische behandeling nuttig kan zijn.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met osteopathiepraktijk Sofie Roelandt.

Naar contactgegevens

babieskinderenBaby’s & kinderen

Lees meer

volwassenenVolwassenen

Lees meer

zwangerenZwangeren

Lees meer

sportersRugpijnpatiënten

Lees meer