Contact

Contact

Contact-osteopathiepraktijk-Sofie-Roelandt

Naam *

Straat en huisnummer

Postcode en plaats *

Telefoon

Uw email *

U heeft een vraag met betrekking tot:
Baby’sKinderenVolwassenenZwangeren

U wilt contact via:
E-mailTelefoon

Voorkeurstijdstip contact opnemen:
OchtendMiddagAvond

Vragen en opmerkingen

* = verplicht veld

Osteopathiepraktijk Sofie Roelandt D.O. – M.R.O.
Kloosterstraat 14
5175 BJ Loon op Zand

Telefoon: 06 278 417 61
E-mail: info@osteopaat-sofie.nl

 

Bereikbaarheid

De praktijk is zeer vlot bereikbaar en er is parkeermogelijkheid voor de deur. Daarnaast is er op 50 meter van mijn praktijk een grote gratis parkeerplaats te vinden voor het cultureel centrum de Wetering. De bushaltes van Buurtbus 205 en lijndienst 136 zijn op wandelafstand van de praktijk. De praktijk bevindt zich achter mijn woonhuis. Nadat u zich meldt aan de intercom naast de witte toegangspoort, ontgrendel ik de poort. Aan het eind van het gangpad ligt de praktijk. De praktijk is gelegen op de begane grond.

Goed om te weten. In de loop van 2016 vinden er grote werkzaamheden aan het wegennet in Loon op Zand plaats. Like mijn Facebookpagina om op de hoogte te blijven voor de actuele verkeerssituatie.

Omgeving

Veel patiënten komen van ver en brengen aansluitend op mijn behandeling een bezoekje aan bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen. Ik noem ook Oisterwijk met zijn bossen en vennen. Tilburg is in een hoop opzichten een bezoekje waard. Zo zijn er in het zogenoemde dwaalgebied leuke winkeltjes en is er prima horeca te vinden. In de directe omgeving zijn zeer mooie fietstochten te maken waarbij u bijvoorbeeld een kijkje bij een duinboer kunt nemen. Er zijn mensen die voorafgaand aan mijn behandeling genieten van een kop koffie bij café de Kiosk op 50 meter afstand van de praktijk.

Copyright

Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Bart van Hattem fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bart van Hattem. Ik waardeer het zeer dat u daar begrip voor hebt en hier gevolg aan geeft (desgelijks de afgebeelde personen).

Intakeformulieren

Bij het maken van een eerste afspraak, zal gevraagd worden een vragenlijst in te vullen vóórdat de eerste afspraak plaatsvindt. Het formulier verstuurt u online direct na het invullen.

De informatie die u mij op deze wijze aanlevert, geeft mij reeds een beeld van de klacht(en). Onze afspraak zal hierdoor efficiënter verlopen.

Hieronder kunt u kiezen uit twee verschillende intakeformulieren, één voor kinderen tot en met zestien jaar oud en één voor volwassenen.

Intakeformulier KinderenIntakeformulier Volwassenen