Contact

Osteopathiepraktijk Sofie Roelandt D.O. – M.R.O.
Kloosterstraat 14
5175 BJ Loon op Zand

Telefoon: 06 278 417 61
E-mail: info@osteopaat-sofie.nl

Contact

Sofie Roelandt osteopaat

Naam *

Straat en huisnummer

Postcode en plaats *

Telefoon

Uw email *

U heeft een vraag met betrekking tot:
Baby’sKinderenVolwassenenZwangeren

U wilt contact via:
E-mailTelefoon

Voorkeurstijdstip contact opnemen:
OchtendMiddagAvond

Vragen en opmerkingen
Dit is niet de plek om bijzondere persoonsgegevens of om andere gevoelige privé informatie te vermelden.
Nadat er een afspraak is gemaakt ontvangt u nog een intakeformulier waarop dit soort informatie kan worden ingevuld.
Dat gebeurd dan in een beveiligde omgeving conform de AVG (NEN 7510)

* = verplicht veld

Osteopathiepraktijk Sofie Roelandt D.O. – M.R.O.
Kloosterstraat 14
5175 BJ Loon op Zand

Telefoon: 06 278 417 61
E-mail: info@osteopaat-sofie.nl

 

Bereikbaarheid

De praktijk is zeer vlot bereikbaar en er is parkeermogelijkheid voor de deur. Daarnaast is er op 50 meter van mijn praktijk een grote gratis parkeerplaats te vinden voor het cultureel centrum de Wetering. De bushalte van lijndienst 136 is op het Weteringplein op 100 meter van de praktijk. De praktijk bevindt zich achter mijn woonhuis. Nadat u zich meldt aan de intercom naast de witte toegangspoort, ontgrendel ik de poort. Aan het eind van het gangpad ligt de praktijk. De praktijk is gelegen op de begane grond.

Omgeving

Veel patiënten komen van ver en brengen aansluitend op mijn behandeling een bezoekje aan bijvoorbeeld de Loonse en Drunense duinen. Ik noem ook Oisterwijk met zijn bossen en vennen. Tilburg is in een hoop opzichten een bezoekje waard. Zo zijn er in het zogenoemde dwaalgebied leuke winkeltjes en is er prima horeca te vinden. In de directe omgeving zijn zeer mooie fietstochten te maken waarbij u bijvoorbeeld een kijkje bij een duinboer kunt nemen. Er zijn mensen die voorafgaand aan mijn behandeling genieten van een kop koffie bij café de Kiosk op 50 meter afstand van de praktijk.

Niet tevreden?

We doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te behandelen. We horen het uiteraard graag als u tevreden bent. Helaas zou het kunnen voorkomen dat u ontevreden bent over de praktijk en/of de behandeling. Dan is het zowel voor uzelf als voor uw osteopaat prettig om dit met elkaar te bespreken om tot een oplossing te komen. Bespreekt u eventuele klachten altijd zo open mogelijk met uw osteopaat. Alleen wanneer u uw klachten kenbaar maakt kan uw osteopaat hierop inspelen. In verreweg de meeste gevallen leidt een goed gesprek tot een bevredigende oplossing. U kunt meer lezen over de klachtenregeling osteopathie op de website van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie: klacht-en-tuchtrecht 

Copyright

Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Bart van Hattem fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bart van Hattem. Ik waardeer het zeer dat u daar begrip voor hebt en hier gevolg aan geeft (desgelijks de afgebeelde personen).

Intakeformulieren

Na het maken van een eerste afspraak zal er via mail een linkje worden gestuurd met het verzoek om in een beveiligde omgeving (AVG / NEN 7510) een intakeformulier in te vullen. De informatie die u mij op deze wijze aanlevert, geeft mij reeds een beeld van de klacht(en). Onze afspraak zal hierdoor efficiënter verlopen.

This content is blocked. Accept cookies to view the content. Deze content is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de content te zien.